Jag tror att min PMS har börjat nu igen, för jag har då varit så irriterad på allt och alla idag, särskilt imorse! Fyy. Det är jätte hemskt, har aldrig varit såhär förut :/ Men jag läste att det var vanligt att få det närmare 30, så det kan ju stämma.
Hur som helst, idag har vi varit till Passla jag och barnen på förmiddan, sen så har vi inte hunnit så mycket mera. Det är jättetråkigt väder ute.
Imorgon åker vi till Tallåsen i Ljusdal för att kolla på en ny soffa, se lite vad som finns om det är något som vi fastnar för :) Kuuul! Ikväll vet jag inte vad som händer. Den som lever få se :)
Nu ska jag pyssla på lite känner ja.
See ya!
Ps. Här kommer ett göttigt recept på en kladdkaka som jag gjorde igår:
Kladdkaka med Marabou mintkrokant och toblerone recept!
150 GRAM SMÖR
4 DL STRÖSOCKER
2 TSK VANILJSOCKER
6 MSK KAKAO
3 ST ÄGG
3.5 DL VETEMJÖL
100 GRAM GROVHACKAD MARABOU MINT
100 GRAM GROVHACKAD TOBLERONE
Toblerone bitar till dekoration toblerone!
1. Värm smöret och häll sedan i sockret låt det stå en stund! 2. Häll i vaniljsocker, ägg, kakao och vetemjöl rör om. 3. Häll sedan ner den grovhackade chokladen. 4. Bröa en springform och häll ner smeten i formen. 5. In i mitten av ugnen i 175 grader tid ca. 25-30 minuter! Ju kortare tid i ugnen desto kladdigare kaka : )
Låt kakan svalna och dekorera med bitar. Servera kakan med grädde och jordgubbar!
4 DL STRÖSOCKER
2 TSK VANILJSOCKER
6 MSK KAKAO
3 ST ÄGG
3.5 DL VETEMJÖL
100 GRAM GROVHACKAD MARABOU MINT
100 GRAM GROVHACKAD TOBLERONE
Toblerone bitar till dekoration toblerone!
1. Värm smöret och häll sedan i sockret låt det stå en stund! 2. Häll i vaniljsocker, ägg, kakao och vetemjöl rör om. 3. Häll sedan ner den grovhackade chokladen. 4. Bröa en springform och häll ner smeten i formen. 5. In i mitten av ugnen i 175 grader tid ca. 25-30 minuter! Ju kortare tid i ugnen desto kladdigare kaka : )
Låt kakan svalna och dekorera med bitar. Servera kakan med grädde och jordgubbar!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar